21.8.2020 Lapinlahden puisto, Helsinki
Helsingin juhlaviikot

Wonderfeel Helsinki

Festivaali Lapinlahden puistossa

Lukuisia klassisen musiikin esiintyjiä

×

130 esiintyjää, 43 tuntia musiikkia, 5 lavaa! Wonderfeel Helsinki on uudenlainen klassisen musiikin tapahtuma, jossa yhdistyvät upea musiikki, rento festaritunnelma, monipuolinen ruoka- ja juomatarjonta ja kiinnostava oheisohjelma. Kolmen päivän aikana kuullaan niin kamarimusiikin klassikoita kuin kiinnostavinta nykymusiikkia, koetaan yllättäviä kohtaamisia ja nautitaan luonnon rauhasta Lapinlahden puistoalueen vehreässä ympäristössä. Myös FiBO on kutsuttu mukaan esiintymään ja soittaa ainakin Vivaldia!

Wonderfeel-festivaalia on järjestetty vuodesta 2015 luonnon helmassa Amsterdamin liepeillä, jossa tapahtuma on saavuttanut suursuosion. Helsingin juhlaviikoilla järjestettävä Wonderfeel Helsinki tuo ainutlaatuisen konseptin ensimmäistä kertaa Hollannin ulkopuolelle.

FiBOn ohella konserteissa esiintyvät muiden muassa Anu Komsi, Castalian String Quartet, Tami Pohjola, Aki Rissanen Trio, Sergey Malov, Essi Höglund, Awake Percussion, Taavi Oramo, Elina Vähälä, Helsingin Kamarikuoro, Senja Rummukainen, defunensemble, Tytti Arola, Tölöläb & Elifantree, Jukka Perko ja lastenorkesteri FlipFlop. Musiikin lisäksi tarjolla on puheohjelmaa, joogaa ja lastenohjelmaa.

Festivaalin koko ohjelma ja aikataulu julkaistaan myöhemmin.

Kolmen päivän liput ovat jo myynnissä Early Bird -hintaan 114 € Ticketmasterin lipunmyyntipisteissä ja osoitteessa ticketmaster.fi

×