Suomalainen barokkiorkesteri. Kuva: Jaakko Paarvala.
La 10.10.2020 klo 18 Kanneltalo, Helsinki
Helsinki Early Music Festival / Juurilla-hanke

Unelma

Fairy Queen -oopperasta inspiroitunut draamallinen konsertti

Purcell

Suomalainen barokkiorkesteri
Balettikoulu Pirjo Kuha
Joel Bonsdorff, Tekla Bäckström ja Nooa Kyrönseppä, näyttelijät
Eveliina Heinonen, käsikirjoitus ja ohjaus

×

Unelma-projekti on Suomalaisen barokkiorkesterin (FiBO) Kaarelan alueella toteutuvan Juurilla-hankkeen unelmatyö, johon osallistuvat Kansallisteatterin Kaarella-hanke ja kaarelalaiset ryhmät. Kyseessä on Henry Purcellin Fairy Queen -oopperasta ja William Shakespearen Kesäyön unelmasta inspiroitunut alueellinen teos, jossa on mukana lukuisia tekijöitä barokkimusiikin ja teatterin ammattilaisista nuoriin eri taiteen alojen harrastajiin.

Mistä sinä unelmoit? Minkälaisesta unesta sinä et haluaisi koskaan herätä? Kevään aikana Kaarelan alueen asukkailta ja ryhmiltä on kysytty näitä kysymyksiä, ja Unelma-konsertissa vastaukset pääsevät esille Fairy Queen -oopperan musiikin lomassa. Unelma-esitys kutsuu niin Kaarelan kuin muidenkin alueiden asukkaita yhteen unelmoimaan ja nauttimaan musiikista barokkimuusikoiden kanssa.

FiBOn Juurilla-hanke ja Kansallisteatterin Kaarella-hanke ovat Helsingin mallin mukaisia alueellisen ja osallistavan kulttuurityön toimintamalleja, joka tuo kulttuurilaitoksia eri puolille Helsinkiä. Juurilla ja Kaarella toteutuvat Kaarelan alueella. 

Kesto: 1 t 45 min (ei väliaikaa)

Pauliina Fred ja Eveliina Heinonen kertovat konsertista Kanneltalon kahvilassa kello 17.15–17.45.

Lue lisää korona-ajan konserttikäytännöistä täältä.

Liput 15/12* € käsittelykuluineen: Kannelmäen kirjasto, Lippupisteen myyntipisteet, lippu.fi ja ovimyynti

* alennusryhmät

×