FiBO Collegium!

 

Osallistavasta ja vuorovaikutteisesta pedagogiikastaan kansallisesti ja kansainvälisesti tunnustettu yleisötyöntekijä ja kouluttaja lapsista vanhuksiin.

FiBO Collegium on Suomalaisen barokkiorkesterin yleisötyö- ja koulutustyöryhmä, jonka tavoitteena on tuoda barokkimusiikin ilo kaikkien saataville. Konsertteja ja yhteissoittoa järjestetään niin musiikkioppilaitoksissa, päiväkodeissa, kouluissa kuin vanhainkodeissakin. Lisäksi FiBO Collegium tarjoaa täydennyskoulutuskursseja ammatissa toimiville muusikoille sekä järjestää barokkipajatoimintaa senioreille. Avainsanoja toiminnassa ovat osallistavuus ja vuorovaikutteisuus.

 

Kuvaaja:

Näyttävin ja tunnetuin FiBO Collegiumin työn hedelmistä on Concerto Grosso -barokkispektaakkeli, jossa sadat soittajat mestareista kisälleihin musisoivat yhdessä ja erikseen. Concerto Grosso -tapahtumapäivissä on nähty ja kuultu suurorkesterin lisäksi mm. rytmistä voimistelua, sirkusta ja ilma-akrobatiaa, miekkailua, barokkitanssia ja -karaokea sekä lapsille suunnattuja dramatisoituja konsertteja.