Tiedote 27.11.

 

Viranomaispäätösten johdosta Die Familie Bach -konsertit Mäntsälässä ja Helsingissä on peruttu. Myös Järvenpään-konsertin siirto Pukkilan kirkkoon sunnuntaina on jouduttu perumaan. FiBO-klubi Tampereella on myös peruttu. The Dark is My Delight -konsertin kohtaloa selvitetään vielä.

Rajoitusten tuomat muutokset konsertteihin

Viranomaispäätösten johdosta loppuvuoden konsertteihin tulee lukuisia muutoksia.

DIE FAMILIE BACH
Mäntsälä 25.11.
- Konsertti kirkossa on peruutettu.
- Lipun ostaneet saavat rahansa takaisin lipunostopaikasta.
- Mäntsälän kunta on järjestänyt konsertin taltioinnin, jonka kunta jakaa omilla kanavillaan joulukuussa.

Helsinki 27.11.
- Konsertti on peruutettu.
- Ticketmaster on lähettänyt lipun ostaneille sähköpostitse ohjeet palautuksen saamiseksi. Jos et ole saanut viestiä tai yhteystietosi ovat puuttuneet Ticketmasterilta, ota yhteyttä lippu@fibo.fi-osoitteeseen. Tee hakemus saamiesi ohjeiden mukaan 31.12.2020 mennessä. Ota huomioon, että palautusten maksamisessa on useiden kuukausien viive.
- Konsertti radioidaan ja lähetetään Yle Radio 1:n kanavalla 2.12. alkaen kello 19.02. Sen jälkeen konsertin voi kuunnella Yle Areenasta.
- FiBOn blogista voi lukea Die Familie Bach -ohjelman liidaavan viulisti Anton Steckin haastattelun. Käsiohjelma löytyy konsertin omalta sivulta.

Järvenpää/Pukkila 29.11.
- Konsertti on peruutettu.

FiBO-KLUBI: TERO & ERNO -SHOW
Tampere 8.12.

- G Livelab ottaa yhteyttä kaikkiin lipunostaneisiin. Ostetut liput käyvät sellaisenaan korvaavassa konsertissa 20.9., mutta niillä on myös palautusoikeus.

THE DARK IS MY DELIGHT
Helsinki 12.12.

- Ritarihuoneen residenssisarjan joulukuisen konsertin toteuttamista esimerkiksi striimattuna selvitetään. Kyseistä konserttia ei ole vielä peruttu. Tiedotamme, kun kuviot ovat selvillä.

×